Monday, November 15, 2010

UITM DI HATIKU ?

Hari ni try surf kat UiTM punya website sebab semua orang duk bercerita diorang dapat UiTM. So , aku pun cuba la untuk letak nombor IC aku.

Tapi , tiba - tiba...

*sila tekan untuk gambaran lebih besar ye !

YA ! Aku diterima masuk ke UiTM.
Tapi , aku tak tau lagi la nak pergi or tak.
Sayang jugak nak tinggalkan PMC ni.
Ish , tak taw la aku. Banyak pro & con dia ni.

p/s : Aku sedang melanjutkan pelajaran di Penang Matriculation College.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...