Wednesday, December 29, 2010

cheatlaser - karma.

WTF ?
HA , korang fikirr lahh sendiri.

Pepatah pun ada cakap , 
'Ada ubi ada batas , ada hari boleh balas'
'What goes around comes around'.
_________________________________________

Walaupunn RAWKSTAR aku tak jaringkan goal , tapi dia nampak sangat hawt di padang dengan jersi biru number 8 tu.


safiq rahim , 
U RAWK MY WORLD ♥


Walaupun , semua orang cakap youu tak ensem.
Walaupun , semua orang cakap banyak yang better dari youu.
Walaupun , semua orang cakap you main tak hebat sebab tak bg goal.
Walaupun , jersi youu number 8 bukan number 7.
Walaupun , dalam Metro semalam tade gambar youu.
I tetap minat youu.
Minat i dekat youu takkan berbelah bagi.
Biarr ape orang cakap.
I love the way you are.




Safiq taknak jual jersi dia ke? Nak beliiii.

PS : Isu laser dalam chapter capasitor time kuliah fizik. Menjadi-jadi =.="

Sunday, December 19, 2010

JOURNEY

A SHORT JOURNEY BUT A MEANINGFUL ONE.

Georgetown , Penang - December 18-19 , 2010 ♥.
WITH THE PEOPLE I LOVE ♥.


PS : I need more moneyyy ! :( 

Monday, December 13, 2010

M E M O R I

Minggu Evolusi Minda Optimis Remaja Islam (MEMORI)

Sepanjang mingguu ni , aku busy sangaaatt dengan MEMORI ni.
Bukanlah aku yang organised minggu ni , tapi orang lain. Aku hanya sebagai seorang pelajar yang memberi sokongan padu sepenuhnya.

Jadi , sepanjang minggu lepas , malam-malam aku terisi penuh.
Sebab tu lah kau takde mase nak update semua ni.

Isnin 
Malam perasmian MEMORI.
Ada Forum Perdana , panel dia IM ASYRAF & USTAZ IMRAN.

Selasa
Lailatunnisa'
Malam untuk si dara sahaja :)
It was sweet.

Rabu
Malam pernceraan bintang bersama USM.
Masya-Allah. Menakjubkan gilaaa.

Khamis
Final Nasheed & Dikir Barat Lelaki.

Jumaat
Kuiz Sirah Tamaduh Islam
Seramai 100 orang yang jawab kuiz ni. Termasuk aku :)

Sabtu 
Malam penutupan MEMORI
Jemputan : UNIC :)
Walaupun hujan , aku tetap bagi sokongan tauuu !



Lailatunnisa'
An Nur Imtiyyaz
UNIC Perform

Sesi Autograf
 P/S : Pagi tu pergi Cinta Sayang Country & Golf Resort & The Carnivall. Syoknyaaa !

Monday, December 06, 2010

# TAG

TAG FROM minie yang di rindui :)

RULE :
once you have been tagged ,
you are supposed to write a note with 25 random ,
things, facts or goal about you .
at the end, choose 25 people to be tagged .
you have to tagged the person who tagged you .
if i tag you, its because i want to know more about you .


25 random :
  1. people call me nabila , syud & eyla.
  2. lahir on September 21
  3. lahir di Perlis Indera Kayangan. YA ! Saya orang perlis.
  4. Belajar di Pulau Pinang.
  5. Sangat sukakan nombor 7.
  6. Tak suka Chemistry Lab yang tingkat 4 kat kolej ni.
  7. Tak minat kat kucing.
  8. Pernah sangat obses terhadap Britney Spears.
  9. Sangat gilakan Nabil Zamanhuri dari dulu sampai sekarang.
  10. Pernah kerja dekat The Store 4 bulan.
  11. Pernah masuk Form 6 dekat Anderson kejap. 
  12. Aku ada besties yang sangat rawk.
  13. ♥ AFGAN SYAHREZA.
  14. Suka ketawa walaupun tak lawak.
  15. Jadi insomnia bila hujung minggu. Tak taw kenapa.
  16. Teruja bila dapat cop 'GOOD WORK' bila dapat full mark dalam Chemistry punya quiz. 
  17. Pernah la bercita-cite nak jadi wartawan. Dulu jelahh.
  18. Ada roomate yang sengal.
  19. Dah pernah buat IC 2 kali.
  20. Jadi sangat homesick lepas balik cuti semester yang panjang.
  21. Sangat rindukan zaman sekolah.
  22. Langsung tak boleh tido tanpa selimut.
  23. Dah tiga kali buat blog ni mengalami reincarnation.
  24. Seorang pembahas sekolah.
  25. Sangat sayangkan bantal Chicken Little saya. Mungkin tak boleh tidur tanpanya disisi.
25 person to be tagged :
Minie
Irin
Syakira
Deyla
Anis
Ajla
Dayah
Sam
Kinah
Afeerah
Nisa'
biela
cenoi
acap adnan
Nadia
Faris Idy Razlan
Saufian Fazliman
Hazz
Fatihah Chen
Nashriq
Yika
Ku Azrynna
Yenn
Afi
Akmal

ELAUN VS RESULT

Result & elaun.
Dua-dua nak keluar bulan ni.
Eh , tak. Minggu ni.
Aku harap cepat sikit keluar. Aku dah mula rasa merana ni.
Minggu lepas tengok 23 orang kena tendang.
Risau aku.

Tapii ...
Result tak keluar tak apa , jangan elaun tak keluar sudah.

P/S : Mintak mintak la dapat 4 leper.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...