Monday, December 06, 2010

# TAG

TAG FROM minie yang di rindui :)

RULE :
once you have been tagged ,
you are supposed to write a note with 25 random ,
things, facts or goal about you .
at the end, choose 25 people to be tagged .
you have to tagged the person who tagged you .
if i tag you, its because i want to know more about you .


25 random :
  1. people call me nabila , syud & eyla.
  2. lahir on September 21
  3. lahir di Perlis Indera Kayangan. YA ! Saya orang perlis.
  4. Belajar di Pulau Pinang.
  5. Sangat sukakan nombor 7.
  6. Tak suka Chemistry Lab yang tingkat 4 kat kolej ni.
  7. Tak minat kat kucing.
  8. Pernah sangat obses terhadap Britney Spears.
  9. Sangat gilakan Nabil Zamanhuri dari dulu sampai sekarang.
  10. Pernah kerja dekat The Store 4 bulan.
  11. Pernah masuk Form 6 dekat Anderson kejap. 
  12. Aku ada besties yang sangat rawk.
  13. ♥ AFGAN SYAHREZA.
  14. Suka ketawa walaupun tak lawak.
  15. Jadi insomnia bila hujung minggu. Tak taw kenapa.
  16. Teruja bila dapat cop 'GOOD WORK' bila dapat full mark dalam Chemistry punya quiz. 
  17. Pernah la bercita-cite nak jadi wartawan. Dulu jelahh.
  18. Ada roomate yang sengal.
  19. Dah pernah buat IC 2 kali.
  20. Jadi sangat homesick lepas balik cuti semester yang panjang.
  21. Sangat rindukan zaman sekolah.
  22. Langsung tak boleh tido tanpa selimut.
  23. Dah tiga kali buat blog ni mengalami reincarnation.
  24. Seorang pembahas sekolah.
  25. Sangat sayangkan bantal Chicken Little saya. Mungkin tak boleh tidur tanpanya disisi.
25 person to be tagged :
Minie
Irin
Syakira
Deyla
Anis
Ajla
Dayah
Sam
Kinah
Afeerah
Nisa'
biela
cenoi
acap adnan
Nadia
Faris Idy Razlan
Saufian Fazliman
Hazz
Fatihah Chen
Nashriq
Yika
Ku Azrynna
Yenn
Afi
Akmal

2 comments:

wizard320 said...

done*

thx for tagging~

N Shah said...

yeah yeah :)
no biggie.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...