Monday, January 31, 2011

Rise & Shine

MORNING PEEPS.
ITS MONDAY.


 It ain't as bad as you think. It will look better in the morning. 
-Colin Powell 

PS : I dont sleep last nite & im sleepy now.

Bruno Mars or Justin Bieber ?

Bruno Mars or Justin Bieber ?

Answer here

Friday, January 28, 2011

terakhir

KARNIVAL KOKURIKULUM 
KOLEJ MATRIKULASI PULAU PINANG

Tarcisian's 2009 Petanquers - miss y'all. 
Hari ni hari last pun berlatih fer karnival koko tu. Sedeh la :'(
Dahla tak banyak berlatih sangat.
Tapi takpe , sebagai coach *wahh , coach gituu* aku bangaa dengan semuaaa pemain pemain ku. Termasuk la yang reserve pun , kan kan ?
Dorang sangat determined kot. *Tak mainmain tau !* Datang berlatih walaupun kelas habis lambat.
Credit to Umi , Rosmaria , Yati , Idzni & Miss Pengurus - Asma.
Hebat lah dorang. *clapclap*
So , doakan yang terbaik untuk aku serta team Petanque Negeri 2 esok.

SUPERSUPER POWER,
NEGERI DUA POWER,
SUPERRRR POWERRRR !

PS : Selamat bersalin Kak Zura. Semoga dapat baby boy yangg comel ♥.

Monday, January 24, 2011

one word


Homesick.
Like seriously. I miss home.
I miss Ipoh & all its contents.

PS : CNY - 7 days to holidays.

Sunday, January 23, 2011

YESSS , ITS NABILASHAH.


IM SPECKY NOW.
DO CALL ME NERD.
Eh , im not being racist.

HAISH , tak de sesape dalam family aku pun pakai spec.
Nampaknye , aku sorang je yang rajinn belajar. Sejuk perut mak aku.
'Mama , anak mama rajin belajar ni.'
\m/ YEYEHH !

Btw , do visit this specky girl's blog. She's new.

PS : Baru baik daripada homesick :'(

Saturday, January 22, 2011

Thursday, January 13, 2011

18SX : Enam belas satu

16 JANUARI 2011
*perkataan yang highlight merah tak digalakkan guna dalam kehidupan seharian.


3 hari lagi kut. Shizzz , tamaw balik boleh tak ?
Sebab ni lahh aku tak sukaa gila cuti pepanjang.
Haish. Sakit rumah la nanti.
Dahla dengan assignment bersepah. Tak taw siap ke tak.
Tetibe je banyak sangat coursemate aku post pasal smua homework.
Dammit ! Baru aku rasa mcm banyakk lg kerja tak siap.
& yet , aku still lagi online semua.
uwaaaa :"(
KJ , boleh tak extend cuti lagi 2 minggu ? 
Saye bayarr sejutaa.
Dah dah ! Tutorial maths ni dari tadi ada depan aku , tapi tak bersentuh pun.
Lupa semua dah =.="




PS : Sejak cuti ni , aku rasa macam tak biasa mandi pagi.
Macam mana nak sesuaikan diri nanti pun tak taw =.="

Saturday, January 08, 2011

bee youu and gee eh - bunga.

R : Phewitt !
N : Tamaw cakap dah. Merajuk dengan awak :(
R : Me too ! :(
N : Dah la. Takyah text dah. Merajuk sangat :(
R : Me too !
N : If nak copy jea ayat tuh , takyah bazir credit awak text saye dah. Bye !

Tibe - tibe ...

*tutt tutt tut tutt ( hp murah punya ringtone )*
R : Grr. Kenapa nie ? Kenapa merajuk sangat ni ?
N : Hehe. Biarlah. Kenapa nye ?
MR : Rinduuuu sangat lahh kat awak !
N : Dah - dah. Takyah nak berawak - awak ngn aku. Geli weh.

*Mate , rindu kau jugak la. Bile nak balik Ipoh tak taw ?
Tape - tape , nanti cuti jumpa lah !
Hati bunga - bunga. Aww.

PS : Paranormal Activity 2 @TGV esok.
Rindu tempat kerja lah!

Friday, January 07, 2011

the reason

S I L E N C E

Diam bukan bersetuju.
Diam bukan marah.
Diam bukan juga pemalu.

Diam kerana kecewa.
Diam kerana membawa diri.
Diam kerana patah hati.


PS : Safiq & Tasha = Tashafique ? 
Tak masuk akal !

Saturday, January 01, 2011

dua kosong satu satu


 Hey , im 9teen :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...