Friday, February 18, 2011

Hypocrite : Stop la weyyy.


Yeaaahhh. Hipokrit.
Hidup dalam dunia ni macam macam benda yang kita tak sangka jadi kn ?
Kadang kadang kita tak sangka yang kita hidup keliling manusia yang hirpokrit.
Kadang kadang kita tak sedar pun yang kita sebenarnya hipokrit jugak. Kan kan ?
Dahla , stop being hypocrite kot. If tak suka cakap tak suka.
Tak payah la sayang sangatt macam tatang minyak yang penuh.
Dah la. Stop la semua ni. Kita sesame berubah yerr kawankawan !

Minggu ni pnuh dengan drama , emosi , air mata. Haishhh. Dah macam drama swasta kot. Tah la. Mungkin tekanan exam kot. Aku pun dah makin sibuk. Mungkin akan jarang update blog kot. Macam yang korang tengok kat atas tu. Bape hari jea lagi pun nak exam.

Esok aku jadi guider dekat ICT Exhibition , Kolej Matrikulasi Pulau Pinang. Jemput la datang yerr. Meh aku guide korang kat situ.

PS : Entry tah pape je. Pale dah berat sangat ni. 

2 comments:

MaTNaggeR said...

nabila di tag kat
http://matnagger-mcnagger.blogspot.com/2011/02/segmen-bersama-nabila-shah.html

Nabila Shah said...

Oh ye.Dah bace. thnkss ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...