Tuesday, February 15, 2011

#NOTE : DIAM


Ada tak aku mention dalam post before ni suruh buat macam biasa & macam tade apeape yang jadi ?
Tapi , tadi aku baru jea dengar ada orang dok cakap balik isi post before ni. Jangan la nak ejekejek orang pasal post tu la.Yess , aku pun macam budakbudak je nak larilari dari korang. Its not like that , it just aku tak suka bila jadi camni.

& yesss , aku tau semua orang tak perfect.
& yesss , aku tau aku tak hebat. Bukan golongan bangsawan mahupun elit.

& thanks , baca blog aku.
& thanks , review lagi sekali untuk aku dengar.
& thanks , sebab buat aku rasa teruk.

& thanks Wany , for the advice.

& tolong la sangatsangat. Tolong dont mention any part of the post tomorrow

PS : Rasa cam esok isnin jea.

2 comments:

kiera'sakura said...

xde manusia yg sempurna dalam dunia nie...

Nabila Shah said...

@kiera
taw takpe. betul sesangat tu. terima orang seadanya kan ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...