Tuesday, February 15, 2011

#NOTE : MAAF

NOTE TO A FRIEND.
 Mate , im sorry.
IM SORRY. Aku tak tau angin apa merasuk aku minggu ni. Aku tak tau aku pasaipa.

Mate , aku tau kau akan skodeng blog aku yang tak seberapa ni. 
Oleh itu , sila senyum sepanjang entri ini. Sediakan juga tisu.

& yesss , aku agak marah tadi. Lebih kepada terasa.
& yesss , aku juga tada sebarang mood untuk bergurau tadi.
& yesss , mungkin juga aku akan cepat marah , terasa & sewaktu dengannya seminggu dua ni.
& yesss , aku dah tau ini mungkin terjadi. Yelahh , dekatdekat minggu exam ni.

& thankss , sebabb mintak maaf. Aku takde credit nak reply.
& thankss , for the attention. For the advise. For the time we spent togather.
& thankss , for your sincerity. For everything.

This is not the end. Unless , you nak end it up. Aku pun mintak maaf sesangat.
Seriousss gila , aku memang terasa habes punyalahh. Tak tipu. Rasa macam nak nanges kot.
Aku tak harap benda ni panjang kot. So , buat macam tade ape dah la.
& 1 more , if kau yang datang bilik aku tolong bukak lampu dan tutup tingkap tadi. Thankss a lot.

PS: Ada nota hijau dekat dinding , 'TQVM. Sorry ganggu kau'.

4 comments:

Miss Nurun said...

semoga emosi anda elok blk ye

Nabila Shah said...

@nurun
thnks ye. harapharap.

afeerah ay said...

apakah ini ? control bie . behave yourself k darl (:

Nabila Shah said...

@feera
IA. cuba la ni. btw , smua dah okayy la :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...