Thursday, February 24, 2011

SAYA SUKA AWAK

Hello peeps. Sorry sebab lame dah tak update. Yelahh , busy sesangat. Tambah pulak seminggu dua ni asyik sakit jea. Okayyy okayyy. Lepak chill tarik nafas kejap.

Ni nak cerita ni. Okayy okayy. Aku baru jea lepas balik from study group tadi & singgah jap dekat Pusat Pelajar tadi tengok bola Malaysia vs Pakistan. Congratssss. 2-0. YEAYYY !
Tapi itu bukan ceritanya. Aku jumpa klon Safiq kot. Safiq weh ! Ni dah second time aku jumpa dia. & dia pakai baju yang sama masa first time aku jumpa dulu. O yeahh , cool betul lah. Sama cute jea cam safiq. Awww.
To youu yang muka macam Safiq tu ,
Taw tak muka you tu macam Safiq ? Seriously kot. Im nabila. Nama you apa eh ?  Tak kisah la you kerja kat Auntie Anne's pun. Tak kisah la you sama tinggi ngan Safiq pun. Tak kisah la bile bile I jumpa you, you asyik pakai baju kuning tu. Tak kisah semua tu. Jom kawin nak tak ? Teehee :D 
Okayyy. Chill la Nabila oii. Jangan obses la. Final dah nak dekat ni. Isnin ni ada Pre-Final.
Okayy , korang doakan aku ye for final ni. Aku akan cuba update. Tambah tambah untuk tutorial tu. Tapi kena tunggu ada masa la. Sebab aku sangat sangat busy sekarang. Terima kasih :).

Oh lupe pulak. Doakan untuk Keyrul jugak eh , dia ada operation la esok. Semoga cepat sembuh ye :).

PS : Baru lepas cakap ngn Mr Wolfie. Hey dearr , HB yaww.

2 comments:

aLieF si Muncung ManiS said...

wahhh..minat bebeno awak kat syafiq rahim tu..haha..sampai nak ajak kawin..awww..haha..gurau je..nabella..alief cari butang follow awak.mane ek?? nabella,,thanx taw sbb singgah blog alief semalam..alief hargai sgt2..kalau awak sudi,sudi2kan diri jadi kawan alief kat blog muncung manis..huhu....dan selalu lah jenguk blog alief k..dan alief akan jenguk blog sahabat blogger alief..don worry dear..thanx..alief tunggu awak.. www.aliefcmoi.blogspot.com

Nabila Shah said...

mestila minat. dari form 2 taw. lame tuhhh. dari jersi dia numbe dah bape2 dah.eh , adala. dekat gambar katak yang lompatlompat tuh. okayy?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...