Friday, February 04, 2011

VVIP

Woot woot.
Meh sini , meh. Untuk pengetahuan korang , pasukan Petanque (P) dapat number 4. *clappclap*.
Namun begitu , namun begituuu ye kawan - kawan. Team lelaki Johan kot. *Phewittt*
Tahniah Tahniahh.

Oh , sebenarnya. Semalam , aku keluar dengan antara dua orang yang paling bermakna dalam hidup aku. Tiga orang sebenarnya *terjumpa Hasif saat - saat akhir*. Kawan - kawan terbaik aku. Yeahh , mereka terhebat.


Meh , aku kenalkan.

Meet Puteri ,
The girlfie.
Hasif's princess.
This is Hasif ,
The boyfie.
Puteri's dear one.
& yang kerempeng belah kanan tu , Maha.


The boyfie.
Our joker.
Sesi beratur panjang untuk The Green Hornet kot. Sesi melalak kat Suria Box tu. Sesi membaling popcorn , berlari bukak baju macam org gila. Sesi menjerit 'AKU HENSEM' kat foodcourt =.=" *paling tak boleh belah sekali*. Sesi camwhor-ing. Last - last baru jumpa Hasif.

Thanks Puteri , for everything. For the memories we had.
Thanks Maha , for everything. For all the problems we shared.
Thanks Hasif , for everything. For all the jokes.

& thanks to everyone that knew my name , for having me as your friend :)
Uwaaa :'( aku tak taulahh kenapa aku rasa macam entry kali ni buat aku sedih.

PS : Malam esok ada BBQ :) aww. Afiiq dah nak jadi rakyat Penang dah.
Welcome to Penang.

2 comments:

V.I.Princess said...

GEDIK LA HANG! haha. aku blum wat entry pasal kita. kerana camera aku mcm ape aje utk di"USB"kan. jgn la sdeyh weyh, tacing mak taw. kah3!

Nabila Shah said...

eleh. tertanya aku lagi , bila hg nak bg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...