Saturday, March 19, 2011

FAREWELL TRIP

Okayy , our PDT year is coming to an end.  I guess after this , we wont see each others again till next intake. Im gonna miss you guys. Seriously , korang lah yang terbaik kot.

Hari hari terakhir kat sini dah nak dekat sangat. Berapa hari je lagi. Lepas ni , aku akan rindukan korang semua. Roomate , practicumate , lecturers , mak cik cafe , mak cik tukang sapu , ais kacang sirap kuning , abang nasi goreng tomyam kedai depan tu , lagu dangdut mak cik guard , cikgu kawasaki , rapid penang , pasar malam sabtu , pak long , abang van , abang sup daging & semua lah. Aku akan ingat semua benda ni. Memori kita kita je. Memori yang tak mungkin luput dari ingatan aku , inshaAllah. 

So , untuk practicum aku , kitorang decide nak buat farewell trip. Ke mana ? Mula mula ingat nak pegi makan makan kat Puncak Mutiara je , tapi lepas tu ubah plan. Kitorang pegi makan dekat Hussin tomyam kat Bayan Baru & jenjalan kat Feringghi Beach yawww !

Feringghi Beach - March 18 , 2011.

Sumpah , tu la memori yang paling best sekali. Rindu sangat masa tu. Aku harap kita rapat cenggitu sampai bebila okayy ? Aku sayang korang.

PS : Rasa sedih bila teringat dah nak habis belajar.

2 comments:

mumu said...

wah.
cntk pic !

Nabila Shah said...

@asma
fewit , thnkss babe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...