Thursday, March 31, 2011

McD crazeee.

Salam readers ,

Hari ni serius hari yang sangat letih. Beratur seawal 8 pagi dekat McD Tambun , tapi hanya dapat menjejak kaunter pada pukul 8.55 pagi. Orang punya la belambak gila , semua muka cam tak tido malam. Buat apa tak tau. Blogging jugak kot. Barisan panjang berjelaaaa. Sesak sangat. Drive thru pun dah macam tol rosak. Sangat sesak. Gara gara apa ?


Apa ni ?

Okay , ini adalah kupon free from McD. Korang boleh beli apa apa dengan minimum RM5 & korang akan dapat 2 set Big Breakfast for freeeee. Free kot. Memang la berjelaa orang sanggup beratur. Kesian dah aku tengok pekerja kat situ , macam lipas kudung dah. Kat kitchen tak tengok lagi , ramai gila. First time aku tengok kitchen sesibuk tu. Respek gila lah kat korang.

Aku beli untuk 3 kupon , so aku dapat 6 set Big Breakfast for free. Lepas dah lepas dari crowd dalam McD , kereta tak dapat jalan sebab ramai gila kereta nak masuk*tak tau penjodoh bilangan untuk kereta* . Stucked kat situ dekat 20 minit. Hantar 2 set dekat Aunty Anita , 1set dekat Aisya , 1 set dekat Mama, 1 set dekat Arief yang lain bawak balik rumah. Penat , sampai rumah dekat pukul 11. *merepek dah ni , tetibe dah habis*

PS : Maaf , entri rojak ini.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...