Tuesday, March 15, 2011

Your call

Salam readers ,

Sila klik untuk tumbesaran sebesar gajah.
Okayyy okayy okayyyy peeps. Dah lama tak update kan kan kan ? Alaa , korang pun mesti tau sebab apa. Aku dah letak pun countdown kat atas tu. FINAL EXAM okayy ? Ada lagi 5 hari & aku masih mengupdate blog setelah beberapa lama tak update. Banyak cerita korang terlepas.

Tapi , takpe. Aku tebus masa cuti 2 bulan nanti ye ?

So , tadi ada taklimat peperiksaan kat dewan. & kitorang dapat slip exam , macam kat atas tu. Bila dah dapat slip ni maknenya exam dah betul betul dekat la. Serius kut. Takut gilaaa. Rasa gelabah nak matiii T.T. Korang doakan aku ye. Terima kasih untuk semua doa tu. Semoga Tuhan balas jasa korang :) Aminn.

Rindu blog ni , rindu korang semua.
Takziah pada Jepun.

Salam sayang , 
Nabila Shah

PS : HAPPY BIRTHDAY ABANG FADIL.
Thanks fer being born.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...