Saturday, April 16, 2011

Hantaran dah siap !

Salam readers , 
Hadiah ? Birthday aku bulan 9 la !
Selepas 2 hari tak online facebook & tak update blog , punya la belambak notification tuu. Haish. Email pun tak check. Tapi , tetiba ada satu wall post kat FB oleh seseorang yang buat aku terbuka mata leluas.

Siapa siapa ?
Tak kira ! Nak jugak letak pic ni. Nak bakar pun bakar la , tak kisah.  LALALALA.
Nak kenal ? Klik sini lah !
Okayyy , ni lahh orang nya. Dia pernah menyuarakan isi hasrat hati dulu kat entry ni. Jadi , sekarang ni tibalah masa dia menunaikan apa yang telah ditawarkan. Pemberian beliau ni dah mengembirakan berjuta hati. Tak kira gadis atau jejaka. Termasuklah aku. Ye , aku. Ribuan terima kasih diucapkan. 

Siang malam menunggu hantaran beliau bagai pungguk rindukan bulan. Namun , segala penantian tidak sia-sia. Beliau memberikan yang terbaik buat aku. Terima kasih sekali lagi. Nak tengok amendenya ?

Tadaaaa ! Inilahhh mendenyaa !
Cun kan ? Kudos untuk Azqar atas header ni. Dah pakai dah pun. Nice tak ? Dengan ni , entry ini di akhiri dengan serangkap pantun buat Azqar.


Siapa tak suka header free ,
Diberi Azqar yang baik hati ,
Header menarik cantik berseri ,
Terima kasih seikhlas hati.

PS : Credit untuk Azqar buat gambar masa kecik tu :)

4 comments:

mumu said...

asma salsabiila like this

Bro Azqar said...

oittt ini balas dendam kew?? mentang2 header pic fb, haha pic aku lak hng cilok? XD ahahaha jaga Mu!!

Bro Azqar said...

aitt?? da tukar pic?? huhu.. :(

Nabila Shah said...

@asma
nabila shah also like this.

@azqar
balas dendam ? eh yeke ? ke nak tolak masuk tasik :p
tukar pict ? tak jadi la. ingt nak tukar je memula.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...