Monday, April 04, 2011

Tarikh penting lepasan SPM 2010.

Salam readers ,

Update ni khas untuk lepasan SPM 2010 macam AtenAzhar , AnyezNasri , EijaHassan dan lain lain *sorry , tak sebut nama*. Ni adalah tarikh tarikh penting untuk korang ye. NS doakan supaya korang berjaya.

8.4.2011 JPA Interview Online Checking Interview status
11.4.2011 KPLSPM Online Checking for Interview status
12.4.2011-14.4.2011 JPA Interview
14.4.2011 MARA online checking for interview status
18.4.2011-29.4.2011 KPLSPM Interview
28.4.2011 Matriculation online checking result
First week of May IPTA online checking result
9.5.2011 STPM (Form 6) Intake
21.5.2011 KPLSPM Online Checking Result
23.5.2011 Matriculation Intake
1.6.2011 IPTA Intake
20.6.2011 KPLSPM Intake

Buat student Matrik macam AisyaJ , IdzniNasution , FatinSya , AfeerahAy dan lainlain , result kita semua maybe keluar awal bulan 5 sebab diorang check result akhir bulan 4. Okayy , ini sangat scary. Sesama kita doa dapat 4 Flat :) Aminn.

PS : Sukaaa Shahiezy Sam. Awww.

11 comments:

AtenAzhar said...

IPTA intake bulan 6 ? YEAY ! thanks sis ! doadoa kat sis dpat 4 flat . Amin! :)

Syafiq Rosli said...

nice sharing ya..:)

p!q4h b@guss said...

ceq budak pas spm.. thanx sbb abaq.. mmg ingat nk cri info2 ni pn..

p!q4h b@guss said...

ceq budak pas spm.. thanx sbb abaq.. mmg ingat nk cri info2 ni pn..

Anyez Nasri ツ said...

whoa , mentioned my name . thanks a lot for this info :)

Nabila Shah said...

@aten
aah. bulan 6. sesama sygg. thnksss a lot , Aminn :)

Nabila Shah said...

@SYAFIQ
wahh , thnkss syafiq si blogger boy ;P

Nabila Shah said...

@piqah
sesama. good luck untuk semua yang piqah apply :)

Nabila Shah said...

@anyez
ahah. mestila. sesama. no biggie :)

Anonymous said...

abis tu cam mne plk interview mara

Nabila Shah said...

@anonymous
thnks bertanya. saya sendiri tak pasti. tapi selalunya akan dinyatakan semasa anda check status interview anda tu. mungkin anda juga boleh pergi Karnival Pendidikan MARA yang ada ditempat anda untuk maklumat lanjut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...