Sunday, May 29, 2011

FAREWELL , RAFAIE !

Salam.

Last nite , ada perjumpaan PRD. Rafaie menyatakan hasrat dia nak meletak jawatan & nak lantik MT baru. Okayy , agak sedih disini sebab aku bayakkkkk buat salah dengan dia & kitorang bebudak PRD semua dah banyak kenangan dengan Paie ni. Yelaaa , timbalan presiden kan ?

So , pagi tadi konon macam farewell party la untuk Paie. Kat mana ? Kedai roti canai bawah jamtan tu ha. Ni ada sikit gambar untuk tatapan korang. Orang sikit je , tapi makan punyalahh banyak gila. Tu pun masih ada pinggan yang berlapik. Siap boleh bungkus lagi. Terbaikkk laa.

L-R : Atif , Paie , Pali , Akmal
L-R : Su , Asma & Me
L-R : Izzati , Fatin , Afiah & Aisyah
Sapa Rafaie ?
Sebelah kiri tu Paie okayy ?
Paie , aku nak mintak maaf bebanyak kat kau atas semua salah silap aku gaduh semua. Sorry sesangat. Takpe la , biar tu jadi kenangan bila kau rindu kat aku nanti :p Agaga. Semoga kau tak lupa kitorang semua kat sini. Ingatlah yang kau tu pernah jadi sebahagian dari kitorang. Walau apa orang cakap kat kau , kau terbaik lahh. All the best dalam apa pun pilihan kau !
PS : Tertanya-tanya siapa presiden baru :)

4 comments:

Annie Annessa said...

gmbr kat tempat roti canai matriks kan? haha

Nabila Shah said...

ahah. tau takpa. situ jelah pepagi cmtu :P

onieylalala said...

untunglah

Nabila Shah said...

jeles leteww.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...